ОШ "Диша Ђурђевић"

Вреоци, Лазаревац

Главни мени

 1

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
star23c gremlin1
IN OUT
спорт дрога
другарство насиље
љубав мржња
здравње алкохол

СРПСКИ И РУСКИ ЈЕЗИК: учење од куће

            Драги моји ученици,

 С обзиром на новонасталу ситуацију, потрудила сам се да вам на најједноставнији начин омогућим да несметано наставите учење из српског и руског језика, и то преко блога: https://ipantelic.blogspot.com/

Како на телевизији нема часова из руског језика, на овом блогу ће бити постављане по две лекције недељно за сваки разред. Оне ће обухватати теорију и задатке, док ћете аудио снимке лекција добијати путем Вибер групе. Лекције из српског, за пети и шести разред, биће допуна часовима на телевизији. Ви сте у обавези да пратите дату наставу и да радите домаће задатке који ће бити задати на телевизији, а да ми то шаљете на мејл или на Вибер. Врло је важно да сви будемо окупљени у Вибер групама, те позивам оне који до сада нису ступили у контакт са мном, то учине путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

На блогу се налази и контакт форма путем које можете да шаљете своја питања, недоумице и урађене задатке које вам и ја постављам. Ваша активност и урађени задаци ће бити оцењени! То не значи да треба да бринете, већ да треба да радите.

Све лекције су подељене по разредима, а можете их наћи и преко ознака и у садржају блога. Поред лекција из градива, на блогу ће се наћи и креативан садржај: линкови корисних видео снимака и песама, текстови из опште књижевности, стихови одабраних песника, фотографије и слично, а под називом Сунцокрет који хода.

Ускоро ће се на овом блогу пронаћи и материјали за седми и осми разред из српског језика нашег колеге Момчила Жунића, кога можете контактирати мејлом: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Чувајте здравље и будите вредни!

Ваша наставница

Бројач посета

318991

Јавне набавке